Uitleg en werkwijze SnelsteRoute.nl

De demo van de SnelsteRoute.nl applicatie kent een gelimiteerd gebruik per gebruiker per dag. Om volledig gebruik te kunnen maken van de functionaliteit en toepassingen van deze tool krijgt u Toegang voor één Maand of kunt u een account aanmaken die gedurende een jaar geldig is.

Uitleg gebruik applicatie:

– Vul tot maximaal 12 adressen of postcodes in en voeg deze één voor één toe aan de adreslijst
– Bekijk de toegevoegde locaties en routes op de kaart
– Optimaliseer uw locaties tot een snelle route door met de buttons te schuiven. Verander eventueel start- en eindadres.
– Lees de routebeschrijving, de onderlinge afstanden en de reisduur uit onder de button “Routeplanner”
– Printmogelijkheden. Maak een PrintScreen van uw route en plak deze in Word. Ook de routebeschrijving kan worden gekopieerd naar Word met Ctrl-C en Ctrl-V. Print vervolgens de routes uit met uw printer.

Bekijk de volgende screenvideo en zie hoe eenvoudig deze applicatie in de praktijk werkt.

Hoe werkt deze applicatie?

De vraag: Wat is de snelste route tussen meerdere postcodes of adressen is een van de oudste wiskundige probleemstellingen op het gebied van mobiliteit. De stelling wordt ook wel het Handelsreizigerprobleem genoemd of in het Engels TSP (Travelling Salesman Problem). Het is een complex vraagstuk dat veel rekenkracht van de computer vraagt.
SnelsteRoute.nl is een kant-en-klare applicatie waarmee u snel en efficiënt routes met meerdere adressen of postcodes berekent en visualiseert.

De multiple routeplanner van SnelsteRoute.nl werkt op basis van de Google Maps Directions API. De ingevoerde adresgegevens worden direct door Google Maps berekent rekening houdend met de snelste route qua reistijd. De snelste route in reistijd hoeft hierbij niet per definitie de kortste route in afstand te zijn.

Na de invoer van de adresgegevens kan met de knop Optimaliseer Route de meest ideale route worden samengesteld.
Met het gebruik van deze routeplanner bespaart u niet alleen tijd en geld maar het is ook nog eens beter voor het milieu.