Werkwijze Snelsteroute.nl

De vraag: Wat is de snelste route tussen meerdere postcodes of adressen is een van de oudste wiskundige probleemstellingen op het gebied van mobiliteit. De stelling wordt ook wel het Handelsreizigerprobleem genoemd of in het Engels TSP (Travelling Salesman Problem). Het is een complex vraagstuk dat veel rekenkracht van de computer vraagt.
Waalstad Internet heeft met de website SnelsteRoute.nl een kant-en-klare oplossing ontwikkeld waarmee u snel en efficiënt routes met meerdere adressen of postcodes berekent en visualiseert.

De werkwijze van de tool is als volgt:
– Vul tot maximaal 10 adressen of postcodes in en voeg deze één voor één toe aan de adreslijst
– Bekijk de locaties op de kaart
– Optimaliseer uw route door met de adressen/postcodes te schuiven
– Lees de routebeschrijving en reisduur uit onder de button “Routeplanner”

De multiple routeplanner van SnelsteRoute.nl werkt op basis van de Google Maps Directions API. De ingevoerde adresgegevens worden direct door Google Maps berekent rekening houdend met de snelste route qua reistijd. De snelste route in reistijd hoeft hierbij niet per definitie de kortste route in afstand te zijn. Na de invoer van de adresgegevens kan met de knop Optimaliseer Route de meest ideale route worden samengesteld. Met het gebruik van deze routeplanner bespaart u niet alleen tijd en geld maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Bekijk de volgende video en zie hoe eenvoudig de tool werkt.

VIDEO