Over SnelsteRoute.nl

SnelsteRoute.nl biedt samen met de website Kilometerafstanden.nl  een uitgebreid scala aan applicaties, meettools en rekenhulpen op het gebied van vervoer, mobiliteit en afstandsberekening. De meeste toepassingen zijn gebaseerd op de functionaliteit en mogelijkheden van Google Maps. De websites stellen zich tot doel de automobilist en fietser meer inzicht te geven in reisafstanden, reistijden en reiskosten. SnelsteRoute.nl is daarmee een kant-en-klare oplossing om snel en efficiënt routes met meerdere adressen of postcodes te berekenen en te visualiseren.

Reeds vele jaren maken onze klanten met grote tevredenheid gebruik van de routeplanner SnelsteRoute.nl. Vaak zijn het bedrijven die services leveren op het gebied van pakketbezorging, koeriersdiensten of voor logistieke dienstverlening in het algemeen. Het gemeenschappelijke doel is hierbij zo efficiënt mogelijk mensen en locaties bevoorraden en de kosten zo laag mogelijk houden. Kortom, tijd en geld besparen door de optimale route tussen meerdere locaties te kiezen.

.
.

 

Recensies van klanten

De volgende ervaringen en reacties van klanten hebben wij binnengekregen en willen wij graag delen:

Een goede en betrouwbare routeplanning voor meerdere locaties. Route plannen is mogelijk op straatnaam+nummer, plaats of op postcode. Je kunt handig schuiven met de locaties na de invoer. Tevens is de wegbeschrijving toch handig als je niet online kunt zijn.

Wij hebben een tiental koeriers op de weg die dagelijks maaltijden bezorgen in de stad Utrecht. De app SnelsteRoute.nl is al vaak een uitkomst geweest om even snel de optimale route te bepalen tussen de postcodes.

Hoi daar! Ik ben sinds een jaar fietskoerier in het dagelijks leven. Ik woon en werk in Amsterdam, heb een leuke hond genaamd Doezel en ik hou van piña coladas. De tool van SnelsteRoute.nl heb ik via mijn opdrachtgever en helpt mij dagelijks om zo snel mogelijk tussen meerdere locaties te kunnen laveren. Elke kilometer is er voor mij 1 teveel dus ik hou het graag kort.

Ons transportbedrijf levert dagelijks tientallen pakketten af bij klanten door het hele land. SnelsteRoute helpt ons daarbij. ’s Morgens vroeg op kantoor tikken we de adressen in en downloaden en printen de kaart en de routebeschrijving. Handig voor onderweg voor een globaal overzicht van de dag.