Over SnelsteRoute.nl

SnelsteRoute.nl biedt samen met de website Kilometerafstanden.nl  een uitgebreid scala aan applicaties, meettools en rekenhulpen op het gebied van vervoer, mobiliteit en afstandsberekening. De meeste toepassingen zijn gebaseerd op de functionaliteit en mogelijkheden van Google Maps. De websites stellen zich tot doel de automobilist en fietser meer inzicht te geven in reisafstanden, reistijden en reiskosten.
SnelsteRoute.nl is daarmee een kant-en-klare oplossing om snel en efficiënt routes met meerdere adressen of postcodes te berekenen en te visualiseren.

Reeds vele jaren maken onze klanten met grote tevredenheid gebruik van de routeplanner SnelsteRoute.nl. Vaak zijn het bedrijven die services leveren op het gebied van pakketbezorging, koeriersdiensten of voor logistieke dienstverlening in het algemeen. Het gemeenschappelijke doel is hierbij zo efficiënt mogelijk mensen en locaties bevoorraden en de kosten zo laag mogelijk houden. Kortom, tijd en geld besparen door de optimale route tussen meerdere locaties te kiezen.